Hirdetés

A The Boys 2. évadának trailere pont annyira véres és beteg, amit vártunk

|

A vérgőzös, szuperhősös komédia, a The Boys 2. évada idén ősszel debütál, és rég vártuk már az őszt ennyire.

Hirdetés

Évekig vártunk a Garth Ennis és Darick Robertson csodálatos képregényeiből valami értelmes adaptációra, tavaly végre összejött, és befutott az első The Boys évad Eric Kripke vezényletével. Az Amazon Prime sorozat meglehetősen jól sikerült, ennek köszönhetően pedig már a második évad is úton van. Ugyan szeptemberig várnunk kell a bemutatóra, de addig is itt egy trailer, ami nagyjából lefesti, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

Az első évad vége után erős várakozással tekintünk a további fejlemények irányába, mivel azért láttunk pár megdöbbentő pillanatot a végjátékban, de egyelőre be kell érnünk ennyivel (meg még egy teaser jelenettel, ha esetleg nem láttátok még):

A trailerből a pontos premierdátum is kiderült: a The Boys 2. szezonja 2020. szeptember 4-én startol, alig várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)