Hirdetés

A The Boys stábja feltartott középső ujjal ünnepli a forgatás végét

|

Befejeződött a The Boys 3. évad forgatása, az egyik főszereplő szerint ez a szezon lehet az eddigi legjobb.

Hirdetés

Egyáltalán nem a finomkodásról, sőt, inkább a káromkodás, a szexualitás és a művér bőséges használatáról ismert az Amazon szuperhősös sorozata, a The Boys, így nem meglepő, hogy a harmadik évad forgatásának végét sem illedelmes kézfogásokkal ünnepelte meg a szereplőgárda. A kamera előtti munka tegnap zárult le, ennek alkalmából egy rövid videóval jelentkeztek a sorozat alkotói.

Amellett, hogy a The Boys visszatérő szereplői mondják el, hogy hivatalosan is végeztek a legújabb évad munkálataival, feltűnik a stábhoz most csatlakozott Jensen Ackles, igaz, Solider Boy jelmeze helyett civilben.

Hirdetés

Egy promóciós anyagban ugyan nem meglepő, hogy a szuperhősök árnyoldalát bemutató sorozat harmadik évadáról azt állítják, felülmúlja majd az első kettőt, a Billy Butchert alakító Karl Urban a stábhoz szavai azért így is jó jelnek számítanak.

"Mindegyikőtök még jobb teljesítményt nyújtott idén, és tudjátok, azt gondolom, ez lesz az eddigi legjobb évadunk"

- mondta az Új-zélandi színész. Hogy igaza lesz-e, az minden bizonnyal csak jövőre derül ki, hiszen az utómunka folyamata még csak most kezdődik Erik Kripke showrunner csapatánál.

Ha eddig esetleg lemaradtál volna a supe-ok ellen áskálódó csapat kalandjairól, nézd meg a második  évadról szóló kritikánkat, hátha kedvet kapsz a The Boys világához. Megérdemli a figyelmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)