Hirdetés

A The Boys sztárja aggódott, hogy az új évad után nem talál majd munkát

|

Chase Crawford szerint a sikersorozat következő szezonja annyira furcsa lesz, hogy talán a karrierjének is búcsút inthet majd.

Hirdetés

A szuperhősös történetek konvencióit kiforgató The Boys az utóbbi idők egyik legsikeresebb tévésorozata, amelynek mostanra már valószínűleg mindenki megszokta az extrém, szókimondó stílusát, ám a sorozat egyik sztárja szerint a következő szezon még az eddigiekre is rá fog tenni egy lapáttal.

Hirdetés

Chase Crawford (aki a történetben a The Deep nevű korrupt szuperhőst alakítja) nemrég az Entertainment Weekly-nek adott interjút és ugyan túl sok poént nem akart lelőni, de elmondása szerint eléggé furcsa lesz a harmadik szezon. Jensen Ackles (aki Soldier Boy lesz a következő évadban) elárulta, hogy Crawford egy aggodalmas üzenetet is küldött neki, miután megkapta a forgatókönyvet:

"Emlékszem, hogy olvastam a forgatókönyvet, te pedig küldtél nekem egy szöveges üzenetet. Meg kellene keresnem, de valami olyasmi volt, hogy 'ezután nem tudom, hogy találok majd munkát'."

Crawford talán joggal aggódik, de az az igazság, hogy ettől mi csak még inkább kíváncsian várjuk, hogy milyen őrült ötletekkel érkezik majd hozzánk a The Boys harmadik évada június 3.-án. Ti mennyire várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)