Hirdetés

A The Clone Wars újabb szereplője jelenik meg a The Mandalorian második évadában

|

Elég erős lehet a The Mandalorian 2. évada, ha mindenki részt vesz a készítésében, akiről eddig hallottunk.

Hirdetés

A The Mandalorian első szezonja, főleg az utolsó néhány rész elég szépen előkészítette a terepet egy izgalmas második évadnak, ami sokkal többről szólhat, mint bébi Yoda nagy utazása és Mando belső vívódása. Amellett, hogy a Gideon moff nagyobb szerepet kap, visszatérhet Ahsoka Tano, Boba Fett és Darth Maul is.

Hirdetés

A listára még egy nevet felírhatunk: a SlashFilm úgy értesült, hogy a The Clone Warsban és a Lázadókban is felbukkanó Bo-Katan Kyrze is megjelenik, és az őt megszólaltató Katee Sackhoff fogja alakítani. Az oldal azt írja, a színésznő februárban, már a járvány kitörése előtt leforgatta a jeleneteit.

Bo-Katan a The Clone Wars negyedik évadában szerepelt először, a mandalore-i terrorista csoport, a Death Watch tagjaként. Miután Maul megölte a nővérét, felvette a kapcsolatot Ahsokával. Később a hatalmat jelképező darksaber is hozzá került, ami ugye a The Mandalorian 1. évadának végén már Gideonnál volt, úgyhogy elképzelhető, hogy visszatekintő részekben bukkan majd fel Bo-Katan, és megtudhatjuk, hogy szerezte meg Gideon a kardot. Az sem kizárt, hogy a főszereplőket fogja segíteni. Meglátjuk októberben, amikor a The Mandalorian 2. évad felkerül a Disney+-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)