Hirdetés

A The CW berendelte egy rakat sorozat folytatását, egyes szériák jövője azonban kérdésessé vált

|

Aki a The Flash sorsáért aggódott, az ma este nyugodtan aludhat, de a Legends of Tomorrow rajongóinak már kellemetlen híreink vannak.

Hirdetés

A The CW csatorna szépen-lassan véglegesíti terveit a 2022-2023-as szezonra, így már tudjuk, hogy melyek azok a sorozatok, amelyek biztosan pöröghetnek tovább. A lista meglehetősen bőséges, és a többség kedvencei már biztonságban vannak. Akad azonban néhány széria, melynek folytatását még nem jelentették be, ezért sokan aggódni kezdtek például a DC's Legends of Tomorrow szeretett csapata miatt.

Amit egyelőre biztosan tudunk, hogy az All American, The Flash, Kung Fu, Nancy Drew, Riverdale, Superman & Lois és Walker szériák kivétel nélkül mind megkapják a következő évadjaikat. Ezeket a sorozatokat 2022 és 2023 folyamán is élvezhetjük majd.

Hirdetés

Sajnos a másik lajstrom ennél jóval hosszabb. A DC's Legends of Tomorrow, Charmed, Batwoman, DC's Stargirl, In the Dark, Dynasty, Legacies, Roswell, New Mexico, Naomi, 4400 All American: Homecoming sorozatok jövője egyelőre bizonytalan. Hivatalosan nem kaptak kaszát, ám mindeddig a folytatásukat sem jelentették be.

Ha végül az iméntiek egyike sem folytatódna, akkor is könnyűszerrel fel tudná tölteni műsorsávjait a The CW, mert jó néhány pilot epizód formálódik a háttérben. Kísérleteznek például egy Gotham Knights sorozattal, továbbá egy Walker illetve Odaát előzménytörténettel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)