Hirdetés

A The Falcon and the Winter Soldier régebbi szereplőket is felvonultathat

|

Ross tábornok már visszatért, de még egy rakat ismert arc vár a pillanatára. A Disney+-ra készülő Marvel sorozat visszahozhat közülük párat a köztudatba.

Hirdetés

Az MCU negyedik fázisa számos meglepetést fog tartogatni a Marvel-rajongók számára, elvégre az utóbbi hónapok információi és castingjai azt támasztják alá, hogy a stúdió az alternatív univerzumokkal és a régi arcok visszahozásával képzeli el a folytatást. Azt eddig is pletykálták már, hogy régebbi szereplők is visszaköszönhetnek majd a Disney+ sorozataiban (mint a Thor-filmekből ismert Kat Dennings a WandaVisionben vagy éppen A hihetetlen Hulk Liv Tylere a She-Hulkban), azonban a John Wick-filmeket író Derek Kolstad most új részleteket árult el. 

Hirdetés

Kolstad többek között a The Falcon and the Winter Soldier, vagyis magyarul A Sólyom és a Tél Katonája sorozaton is dolgozik forgatókönyvíróként, amelyről - sok más projektje mellett - beszélt is kicsit a Script Apart podcast keretében. Most annyit árulhatott el, hogy lesznek a sorozatban visszatérő karakterek a legkorábbi Marvel filmekből is, akiket olyan módon fognak árnyalni és újraalkotni, ami gyökeresen megváltoztatja majd a történetmesélési struktúrát. 

Ha minket kérdeztek, az MCU első fázisának néhány elfeledett karaktere adná magát, mint amilyen a Tim Roth Förtelme vagy a Sam Rockwell által megformált Justin Hammer. Kíváncsian várjuk, hogy Kolstadék milyen meglepetésekkel készülnek, ám A Sólyom és a Tél Katonája premierje sajnos 2021-re csúszott a járványhelyzet miatt, így sokat kell még várnunk a leleplezésre. Addig is vigasztalódhatunk majd decemberben a WandaVisionnel

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)