Hirdetés

A The Flash film új forgatási fotóin Michael Keaton Batmobilja és Supergirl is látható

|

A Warner Bros. írtja a képeket az internetről, de újra és újra felbukkannak.

Hirdetés

Nem mondhatnánk azt, hogy a Warner Bros. vagy éppen a filmet rendező Andy Muschietti (Mama, Az 1-2) túlságosan sokat mondanának az Ezra Miller főszereplésével készülő önálló Flash moziról, pedig egy ideje már zajlik a forgatás.

Eddig többnyire a készítők közösségi médiás posztjai alapján lehetett valamiféle elképzelésünk arról, hogy a világ leggyorsabb emberének és a Batmanként visszatérő Michael Keatonnek milyen új jelmezei lesznek, most viszont néhány lesifotónak hála kicsit többet is láthatunk a hősrucikból és a Denevérember ikonikus járgányának visszatéréséből, sőt még a magáról Supergirlről is. 

Hirdetés

Kétségkívül badass a Nolan-trilógia járműve is, és nem gurítanánk ki a garázsból a Snyder-féle verdát sem, viszont sokak számára az 1992-es Batman visszatér Batmobilja az etalon - pontosan ezért olyan nagy szó, hogy a The Flash film alábbi forgatási fotóin egy ehhez az autóhoz kísértetiesen hasonlító darab bukkant fel, de Bruce Wayne hősalteregójának barlangja is ilyen stílusúnak tűnik. A Warner Bros. megtesz minden tőle telhetőt, hogy a képeket töröltesse a netről, de természetesen az internet nem felejt.

A képeket az alábbi galériában találod meg.

A The Flash mozikba kerülése 2022. november 4-én várható a tengerentúlon, Miller és Keaton mellett pedig szerepelni fog benne többek között a szintén Batmanként visszatérő Ben Affleck, a Barry Allen édesapját alakító Ron Livingston, az Iris Westként végre nagyobb teret kapó Kiersey Clemons és a Supergirlként debütáló Sasha Calle is. Ti várjátok a premiert?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)