Hirdetés

A The Flash filmben Gal Gadot is felbukkanhat

|

Úgy tűnik, hogy Wonder Woman is részese lesz Barry Allen idővonalakon átívelő sztorijának.

Hirdetés

A MovieWeb jelentése szerint egy újabb sztárral tárgyalnak egy The Flash szerepről, Csodanő is feltűnhet a DC legújabb vadhajtásában. Úgy néz ki, hogy a Warner Bros. szeretne minél több szuperhőst összetrombitálni Barry Allen filmjére, és mivel az eredeti történetben az amazonok komoly szerepet kaptak, így Gal Gadot beugrása is adja magát.

A The Flash történetéhez a The Flashpoint Paradox adja az inspirációt. Barry ebben visszamegy az időben, és megmenti édesanyja életét, ezzel persze jól felborítva az általa ismert idővonalat. A sztori szerint az egyik fő konfliktus Atlantisz lakói és az amazonok között alakul ki, a Warner valószínűleg ezért szeretné megnyerni Gal Gadot jelenlétét is a filmhez.

Hirdetés

A projektben egyébként Michael Keaton és Ben Affleck is részt vesznek. Az első információk szerint mindketten felbukkannak majd a köpenyes igazságosztó jelmezében. A hírek szerint még Nicolas Cage is felbukkan a nagy S-sel a mellkasán, de azért itt már erősen megszalad a pletyka-mutató, szóval ne kezdjetek el mámorittasan tapsikolni, már ha egyáltalán erre készültetek.

Hogy mi lesz ebből a szuperhősös extravaganzából az majd 2022. november 4-én kiderül, ekkor kerül mozikba ugyanis a The Flash. Addig remélhetőleg a koronavírus sem akadályozza már a megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)