Hirdetés

A The Flash is véget ér, a 9. szezon lesz az utolsó

|

Barry már nem sokáig fut tovább: a The CW úgy döntött, hogy véget vet a vörös villám diadalmenetének.

Hirdetés

Az Arrow-val indított The CW - DC univerzum utolsó tartópillére is leomlik lassacskán. A csatorna és a Warner Bros. TV ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy a 2023-ban érkező The Flash évad lesz a sorozat utolsó felvonása, és Grant Gustin utolsó futása.

A 2014-ben indított széria egy új formátumon keresztül mutatta be nekünk Barry Allent, a világ leggyorsabb emberét, aki barátai oldalán hosszú éveken át mentette meg a világot a különböző katasztrófáktól. Ennek hamarosan vége.

Hirdetés

A The CW már adott egy tisztességes lezárást a Zöld Íjásznak, és Supergirlnek, de fű alatt elkaszálta a Batwomant, a Legends of Tomorrowt a Naomit, és a Black Lightningot is. A Stargirl és a Superman & Lois vissza fognak térni, ahogy egy utolsó évadot még a The Flash is kapni fog. Így legalább Barrytől is rendesen búcsút vehetünk majd.

A The Flash utolsó szezonja 13 részes lesz, és 2023-ban fog a képernyőkre kerülni, ami minden szempontból egy furcsa megoldás. A The CW általában az ősszel szokta visszahozni a szériáit, és 20+ részen keresztül szokta pörgetni őket. Grant Gustin mondjuk eleve is csak 15 epizódra szerződött már le, de ez még ahhoz képest is kevés. Reméljük, hogy a csökkentett epizód szám egy összeszedett történetet takar, ami azért lesz ilyen rövid, hogy a lényegre koncentrálhassanak majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)