Hirdetés

A The Last of Us sorozat Billje és más színészek is csatlakoznak Az Esernyő Akadémia záróévadához

|

Kiderültek az első részletek Nick Offerman, Megan Mullally és David Cross szerepéről.

Hirdetés

Elhalmozzák ajánlatokkal a The Last of Us harmadik epizódjában nyújtott alakítása óta a Városfejlesztési osztályból ismert Nick Offermant. A Netflix közleménye alapján ő is feltűnik majd Az Esernyő Akadémia negyedik, és egyben utolsó évadában, méghozzá a felesége Megan Mullally (Will és Grace) oldalán. Egy házaspárt fognak alakítani, az Új Mexikó-i Gene és Jean Thibedeau professzorokat, akik egyfelől különös hangsúlyt fektetnek az általuk viselt lábbelikre, másrészt pedig olyan durva déjà vu élményekben van részük, mint senki másnak ezen az idővonalon - áll a hivatalos leírásban.

Mullally Los Angelesben, a Party Down sitcom harmadik évadának premierjén beszélt Az Esernyő Akadémiával kapcsolatos tervekről, kihangsúlyozva, hogy a szerződést még nem írták alá, de tulajdonképpen sínen van a dolog. A színésznő megerősítette, hogy férjével néhány héten belül elkezdik a munkálatokat.

Hirdetés

Szintén csatlakozik a stábhoz a stand-upos David Cross (Az ítélet: család), aki ezúttal megcsillantja drámaszínészi képességeit is egy tisztességes, szerény üzlettulajdonos szerepében, akinek egyetlen célja, hogy újra érezhesse elhidegült lánya szeretetét, és ebben semmi sem akadályozhatja meg.

Az új belépők (balról): Nick Offerman, Megan Mullally és David Cross
Az új belépők (balról): Nick Offerman, Megan Mullally és David Cross

A 2019-ben bemutatkozott Az Esernyő Akadémia Gegard Way (ő írta) és Gabrial Ba (ő meg illusztrálta) azonos cím képregényét dolgozza fel a Netflixen, s bár nem mondhatnánk, hogy minden tekintetben hű maradt az alapanyaghoz, összességében pozitív fogadtatásban részesült, mi több, a kritikusok évadról évadra egyre jobban dicsérték, és eddig hat Emmy-jelöléssel büszkélkedhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)