Hirdetés

A The Last of Us sorozat Ellie-jét alakító Bella Ramsey bejelentette, hogy nembináris

|

A Trónok harcával világhírt szerző színésznő most látta elérkezettnek az időt az előbújásra.

Hirdetés

Bella Ramsey még csak szeptemberben tölti be a húszat, de máris ismeri a fél világ. Az ifjú színésznő első szerepe a Requiem című 2018-as minisorozatban volt, de még ugyanabban az évben szinkronizált egy videojátékban (Doctor Who Infinity: The Dalek Invasion of Time) is. Az évek során aztán olyan projektekben vett részt, mint a Holmes és Watson, a Judy, valamint a Botcsinálta boszi, de egyértelműen a Trónok harca Lyanna Mormontja hozta meg számára az ismertséget. 

Innen már nem kellett sok hozzá, hogy az HBO Maxon (Az Úr sötét anyagai), a Netflixen (Hilda) és az Amazon Prime Videón (Catherine, a Madárka) is láthassuk, a következő nagy dobása azonban kétséget kizáróan a Neil Druckmann, Craig Mazin és az HBO által közösen összehozott The Last of Us sorozatváltozata, amelyben Pedro Pascal oldalán alakítja a női főszereplőt. 

Hirdetés

Ramsey a közelmúltban interjúk tömkelegét adta (és valószínűleg nem lesz ez másként a közeljövőben sem), az egyik azonban a többinél gyorsabban futott végig a világhálón. A színésznő ugyanis bejelentette, hogy nembinárisnak és genderfluidnak vallja magát. A New York Timesnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy az identitása mindig is nagyon képlékeny volt, és izgalmasabbnak találta azt a gondolatot, hogy valaki nem nőként, hanem férfiként hivatkozhat rá. Most ha egy űrlapon meglátja a nembináris opciót, bejelöli, de kihangsúlyozta, hogy csak egy ember, és a nemi hovatartozás nem olyasmi, amivel különösebben foglalkozna, nem érdeklik a névmások. 

Ramsey Instagramon mondott köszönetet az interjún és az azzal kapcsolatos fotózáson dolgozó stábnak, amiért megteremtettek számára egy biztonságos teret, ahol önmaga lehetett. 

A The Last of Us első részét már láthatjátok az HBO Maxon keresztül, mi pedig már ki is beszéltük a szezonnyitó epizódot, sőt a teljes évadról megírtuk a kritikánkat

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)