Hirdetés

A The Mandalorian 2. évadának akciójelenetei elég jó kezekben lesznek

|

A Tyler Rake: A kimenekítés rendezője felel azért, hogy Mando kellőképpen látványos akciókban vehessen részt a népszerű The Mandalorian 2. évadában.

Hirdetés

Egy rossz szavunk sem lehet a The Mandalorian első évadára (illetve mondjuk úgy, hogy sokunknak nincs is, páran pedig azért morognak a bajszuk alatt), ami sokkal inkább a lassan kibontakozó történetével, mintsem szemkápráztató akciójával vett le minket a lábunkról. Úgy tűnik azonban, hogy az alkotók a továbbiakban kicsit jobban ráfekszenek a látványra, ehhez pedig az egyik legjobb szakembert szerződtették le.

Hirdetés

A Netflixen nemrég megjelent kifejezetten sikeres akciófilm, a Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) rendezője, Sam Hargrave másodrendezőként csatlakozott a The Mandalorian stábjához. Ha a fent említett cím nem volna elég referencia, Hargrave olyan filmeken dolgozott még, mint a Deadpool 2 vagy a Bosszúállók: Végjáték.

"Ez őrület. Éppen a Tyler Rake: A kimenekítés utómunkálatainak közepén tartottam és vágtam a filmemet, amikor kaptam egy hívást Colin Wilson haveromtól, aki egyike a The Mandalorian producereinek. Ezt mondta »Jon [Favreau] és az emberek itt nálunk valaki olyat keresnek a csapatba, akinek van tapasztalata az akcióval.«"

- nyilatkozta Hargrave.

Azt is elismerte, hogy azért nem a legkomolyabb szerepet tölti majd be: egy új látásmódot, a szuperhősfilmek forgatása alatt tanult trükköket és hasonlókat várnak tőle, amik könnyebbé tehetik a forgatást és a hatásosabbá a látványeffekteket. Ettől függetlenül örömmel csatlakozott a  stábhoz, mivel elmondása szerint a második évad nagyon király lesz, és megpróbálják az akciójeleneteket egy "következő szintre" emelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)