Hirdetés

A The Mandalorian egyik színésze kiállt Gina Carano mellett

|

Nem csak arról beszélt, hogy Gina Carano egy tündér, és hiba volt őt kirúgni, hanem az egyre jobban előretörő "cancel kultúrát" is véleményezte.

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy Gina Carano kirúgása után megszólaljanak a stábtagok is, a Star Wars: The Mandalorian tévésorozat eddigi mindkét évadában szereplő Bill Burr pedig nemrég meg is törte a csendet. Burr saját podcast műsora, a The Bill Bert Podcast legutóbbi adásában hozta fel a témát, a színész-komikus pedig egyáltalán nem finomkodott (pont tőle egyébként sem vártuk volna ezt).

Burr úgy fogalmazott, hogy Carano egy "abszolút tündér, kib*szottul kedves ember", ő gyakorlatilag nem tudja elképzelni a színésznőről, hogy bármilyen radikális gondolata lett volna, szerinte olyan dolgokat láttak bele Carano posztjaiba, amik ott sem voltak.

Hirdetés

Miután kifejtette, hogy Gina Carano egy csodás ember, Burr rátért az egész iparágat érintő konkrét problémára, a "cancel kultúrára is", vagyis arra, hogy vélt vagy valós indokok alapján a tömeg simán teljesen el tud lehetetleníteni egy színészt vagy más médiaszemélyiséget. Azzal példálózott, hogy valaki a jelen podcast-beszélgetést is simán ki tudja majd úgy facsarni, hogy azzal elérje, félre lehessen értelmezni az ő szavait, és ennek következtében lekerüljenek a boltok polcairól "az ő kopasz fejét ábrázoló" akciófigurák - itt nyilván arra utalt, hogy a Hasbro beszüntette a Gina Carano karakterét, Cara Dune-t mintázó játékfigurák forgalmazását.

Bill Burr

Elmondta, hogy mivel ő is szerepelt a The Mandalorian sorozatban, mostantól neki is folyamatosan résen kell lennie, amivel az emberek lesben állva várnak arra, hogy valamilyen félreértelmezhető kijelentésére rávethessék magukat. Felhozott egy másik példát is: szerinte Donald Trump megválasztása után sokan éltek a baloldalon olyan hasonlattal, hogy Trump olyan, mint Hitler. Szerinte ez az összehasonlítás semennyiben sem más, mint az, amit Carano posztolt, és ami miatt megvált tőle a Disney/Lucasfilm.

A The Bill Bert Podcast említett adása alább teljes egészében megtekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)