Hirdetés

A The Mandalorian legújabb részében végre debütált egy közkedvelt Star Wars-karakter

|

Sejteni lehetett, hogy ő sem fog kimaradni a Star Wars: The Mandalorian második évadából.

Hirdetés

Mondanom sem kell, hogy a következő sorok masszív spoilereket tartalmaznak majd a The Mandalorian második évadának harmadik része kapcsán, szóval aki valamilyen véletlen folytán ide tévedt, és nem kíváncsi az efféle tartalmakra, az most még gyorsan visszafordulhat.

A többiek viszont vagy nem zavartatják magukat, vagy ők is látták már az új részt, így nyugodtan bele is csaphatunk.

Hirdetés

A Star Wars: The Mandalorian második évadának legújabb, szám szerint harmadik részében végre élőszereplős formában is felbukkant az animációs Star Wars sorozatokból már jól ismert mandalori, Bo-Katan Kryze - őt ugyebár a Clone Wars és Rebels szériákban láthattátok korábban. Bo-Katant a The Mandalorianben Katee Sackhoff alakítja, a karaktert nem mellékesen ő szinkronizálta az említett animációs sorozatokban is.

Feltűnésével párhuzamosan végre arra is választ kaptunk, miért veszik le gond nélkül az animációs szériában látott mandaloriak a sisakjukat, és miért számít ez eretnekségnek a The Mandalorian főszereplőjének. Bo-Katan Kryz bandájának szemében épp Mando és társai viselkedése a fura, fanatikusoknak tartják őket, akik vissza akarnak térni a mandaloriak régi (és egyben rég elfeledett) útjára.

Egyébként végre Moff Gideon is újra képbe került, illetve Ahsoka Tano várható felbukkanását is előrevetítették. Az előző, teljesen töltelékepizódnak tekinthető rész után tehát végre-valahára felpörgött a cselekmény. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Ha egyébként többet szeretnétek tudni Bo-Katan Kryzről, a sorozatban is megvillantott Sötétkardról, illetve a mandalori népről, akkor az alábbi videónkat ajánljuk a figyelmetekbe:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)