Hirdetés

A The Mandalorian rendezője elárulta, miért derült ki egy bizonyos titok ilyen hamar

|

A második szezon legutóbbi epizódja tele volt meglepetésekkel, és sokan meglepődtek, hogy ennyi mindenre választ kaptunk.

Hirdetés

Aki nem követi hétről hétre a The Mandalorian sorozatot, az most ne is olvasson tovább, mert innentől kemény spoilerek következnek!

Akik maradtak, azok valószínűleg azért tették, mert meglepődve fogadták Baby Yoda nevének leleplezését. A legutóbbi epizódban egyik kedvenc jedi növendékünk lerántotta erről a leplet, ez pedig sokak szerint egy kicsit korai volt.

Hirdetés

Ahogy azt már korábban sejteni lehetett, Ahsoka Tano felbukkant a The Mandalorianben és a közte és a gyermek között kialakult kapcsolatnak köszönhetően megtudta, hogy Baby Yoda neve valójában Grogu. Dave Filoni, a sorozat rendezője sosem akart hatalmas titkot csinálni ebből, de kellett valaki, akivel a gyermek kapcsolatba léphet ahhoz, hogy a név kiderülhessen.

"Jon Favreau az első évad legelején elmondta nekem, hogy mi is ez a név, ezután pedig azonnal elkezdtem azon gondolkozni, hogy ezt az emberek mégis hogyan tudhatnák meg. Innen jött az ötletem Ahsokával, aki ugye egy nagyon empatikus személyiség, és így könnyen kötődhetne a gyermekhez."

Mi még szokjuk a Grogu név használatát, pláne én, akinek mindig Goku jut róla eszébe. Nektek hogy tetszett a név és Ahsoka felbukkanása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)