Hirdetés

A The Mandalorian stábjának azt mondták, Plo Koon fog feltűnni a második évad végén

|

A Bo-Katant alakító Katee Sackhoff mesélte el, hogy az alkotók alaposan átverték a The Mandalorian szereplőit.

Hirdetés

Az alábbiakban spoilerek következnek a The Mandalorian második szezonjának évadzárója kapcsán, csak ennek figyelmében folytassátok az olvasást!

Temérdek Star Wars-rajongó szíve dobbant meg, mikor egy jedi lovag sietett a kis Grodu megmentésére a Star Wars: The Mandalorian második évadának végén, akkor pedig tényleg a tetőfokára hágott a fanservice, mikor végre felfedték előttünk, hogy az illető nem más, mint Luke Skywalker. A sorozat stábja viszont hosszú ideig azt hittem, hogy egészen más menti majd meg Grogut.

Minderről Katee Sackhoff mesélt, aki Bo-Katan Kryze-t alakította a Disney+-on futó sorozatban.

Hirdetés

A Star Wars Explained jótékonysági streamje során Sackhoff elárulta, hogy a stáb úgy tudta, az előzménytrilógiában megismert Plo Koonról derül ki, hogy mégis életben van, és ő jön el Groguért. Sackhoff teljesen bedőlt a dolognak, és bár elvileg láttuk meghalni Plo Koon a A sithek bosszújában, egyáltalán nem tűnhetett lehetetlennek az, hogy valahogy mégis visszahozzák a karaktert - Plo Koon vadászgépét a 66-os parancs kiadásakor lelövik a klónok, a gép pedig egy épületnek csapódik.

Érdekes lett volna Plo Koont újra látni már csak azért is, mert a The Mandalorian sorozatban felbukkant az az Ahsoka Tano, akit kiskorában épp ő vitt el a jedi rendhez. Kövezzetek meg, én még jobban is örültem volna, ha ő tűnik fel az évadzáróban, és nem Luke.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)