Hirdetés

A The Suicide Squad csapatának majdnem minden idők egyik legismertebb szuperhősével kellett megküzdenie

|

Akár még valami egészen őrült dolog is kisülhetett volna abból, ha a DC Comics nagyágyúja a főellenség.

Hirdetés

Megérkezett a mozikba és az HBO Max kínálatába is a The Suicide Squad, aminek köszönhetően újabb darabbal bővült a DC filmes univerzuma. Habár önálló kalandként is megállja a helyét, az új film igazából a 2016-os Suicide Squad folytatása, így értelemszerűen több ismerős karakter is visszatért benne, és ha megvalósul James Gunn egy korábbi ötlete, akkor bizony a főellenség is egy jól ismert arc lett volna.

Gunn nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy a The Suicide Squad írása közben felmerült benne az ötlet, hogy a rosszfiúkból álló csapat akár Supermannel is összecsaphatna, mert el kell kapniuk őt valamiért.

Hirdetés

Az ötlet egyértelműen érdekesnek tűnik, de nem biztos, hogy a szedett-vedett brigád túl nagy kihívást jelentene az acélember számára, viszont a jelek szerint Gunnt továbbra is érdekli a dolog, szóval ha a DC egyszer zöld utat adna Superman és egy kisebb csapatnyi gonosztevő csatájának, talán már lenne is író a projekthez.

Habár a DC filmes univerzumában egyelőre nem került sor ilyen összecsapásra, videojátékos fronton azért még van remény a megvalósulására, ugyanis a Rocksteady Studios által fejlesztett Suicide Squad: Kill the Justice League játékban várhatóan Superman is Harley Quinnék ellenfele lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)