Hirdetés

A The Suicide Squad King Sharkja pörölycápa helyett egy nagy fehér lett, már azt is tudjuk, hogy miért

|

Nemrég megérkezett a The Suicide Squad új trailere, ami rendesen bemutatta a DC renitens antihőseit. Az egyik karakter jelentősen eltér a képregénybeli párjától, de őt James Gunn okkal alakította át.

Hirdetés

A The Suicide Squad első igazi előzetese sokakat megnyugtatott a DC jövőjével kapcsolatban, de azért voltak rajongók, akiknek akadtak kérdéseik. Az egyik legfontosabb King Sharkot, a nagydarab cápaembert érintette, aki 1994 óta a DC képregények jeles szereplője.

A nagy különbség a képregényes és a filmes változat között, hogy a király egy pörölycápa helyett egy nagy fehér testét kapta - eredetileg a képerényekben is ezt a megoldást alkalmazták, de az utóbbi időben áttértek a pörölycápa ábrázolásra. Az előzetes közzététele után Gunnt sorban kérdezgették a rajongók a filmes döntés okáról.

Hirdetés

A válasz egyszerűbb, mint sokan gondolnák: filmtechnikai gondok. Az első tesztek után kiderült, hogy egy olyan karaktert filmezni, akinek a szemei kétoldalra állnak egy meglehetősen komoly kihívás.

"Próbálgattam a pörölycápa dizájnt, amit egyébként imádok, és eredetileg azt is használtam volna. A gond az, hogy a fej két oldalán elhelyezkedő szemek nagyon furává tették az olyan forgatásokat, ahol a karakterek vele kommunikálnak. Nemigazán láttad, hogy nézi-e a személyt, és túl szélesre kellett venni a látószöget."

- mondta a rendező. Az igazán varázslatos a dologban, hogy a Harley Quinn animációs sorozatban is egy nagy fehér cápa szerepelt, meglehetősen mackós alkattal. Gunn is ezt a dizájnt választotta, de csak a véletlen hozta így.

"Ragaszkodtam az apatestű King Sharkhoz, mert úgy éreztem, hogy egy ilyen lénynek nem lenne olyan kifejezetten emlősös testfelépítése. Imádom a Harley Quinn verzióját, de az egész csak véletlen egybeesés. Mi már egy évvel azelőtt elkezdtünk forgatni, hogy a sorozat kijött volna.

- tette hozzá Gunn.

Ma is tanultunk tehát valamit. A Sylvester Stallone által megszemélyesített cápaember az osztag többi tagjával 2021. augusztus 6-án kezdi diadalmenetét az Egyesül Államokban, valószínűleg a hazai bemutató is nagyjából ekkor lesz esedékes. Nektek mennyire jön be az új csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)