Hirdetés

A The Umbrella Academy a nyáron folytatódik

|

A Netflix nagy sikerű képregény adaptációjának második évada 2 hónap múlva lesz elérhető a streaming szolgáltatónál.

Hirdetés

Nem kell sokat várnunk Az Esernyő Akadémia címmel érkezett széria folytatására. A streaming óriás nemrég bejelentette, hogy a második évad 2020. július 31-én érkezik, ezt az örömhírt pedig egy mókás kis teaser társaságában hozták el a rajongóknak. Mivel mindenki karanténban igyekszik egészséges maradni, a színészek sem tehettek mást, minthogy otthon táncikáltak egyet. Örömünkre.

Hirdetés

A csapat otthoni felvételekből rakta össze az első évad táncolós jelenetének újravett verzióját.

A lényeg, hogy Gerard Way és Gabriel Bá képregény-sorozata hatalmas sikert aratott a Netflix nézőinek körében, így a cég nyilván megadta a zöld lámpát a folytatásnak. A legtöbb kritikus a 2019-es év egyik legjobb és legszórakoztatóbb sorozatának ítélte a The Umbrella Academy-t, ezt a véleményt pedig a nézők is osztották. Alig várjuk a következő kalandot. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)