Hirdetés

A The Walking Dead 11. évadjának nyitóepizódja sosem látott izgalmakat ígér

|

A zombis szappanopera hattyúdalának rendezői nagyon izgatottak a 11. szezon startját illetően.

Hirdetés

Miközben a The Walking Dead alkotóinak egyik fele arra koncentrál, hogy a 10. szezon hosszabbításának szánt 6 epizódot valahogy leadják a világnak, a másik részük már a folytatásra készül.

A show felelőse, Angela Kang például adott egy interjút az SFX Magazine újságírójának, ahol mesélt kicsit a 11. évadról, és főleg annak nyitóepizódjáról. Ez a szezon lesz ugyebár a jelenlegi állás szerint az utolsó, ezért a csapat mindent bele akar adni. 

Hirdetés

Amikor az SFX elkapta pár kérdés erejéig Angelát, épp a közepén voltak a hatalmas premier előkészületeinek.

"Olyan akció lesz benne, amit eddig még sosem láthattatok. Mindig igyekszünk felülmúlni magunk, ami a kreatív munkát illeti, és szeretnénk egy szórakoztató filmes élményt kínálni mindenkinek, miközben persze igyekszünk hűek maradni a karakterekhez, akiket a közönség megszeretett."

- mondta. Angela Kang. Nagy ígéretek ezek a folytatásra, pláne a jelenlegi körülmények között. Akárhogy is, a The Walking Dead március elsején folytatódik a 10. évad maradékjával. Ti nézitek még a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)