Hirdetés

A The Walking Dead írója a Loganhez hasonlítja Rick filmjét

|

Scott Gimple szeretné, hogy a filmet azok is élvezhessék, akik nem látták a sorozatot, de egyben azt is akarja, hogy a keményvonalas rajongók is kapjanak valami extrát.

Hirdetés

A The Walking Dead széria korábbi főszereplője, Rick Grimes a 9. évadban kiszállt, és maga mögött hagyta a sorozatban megismert csoportot. Rick története azonban itt még nem ért véget, sőt épp ő fogja megalapozni azt a filmes trilógiát, ami a mozikba viszi majd a The Walking Dead univerzumát. 

Hirdetés

Az új mozifilm írója, Scott Gimple pedig nemrég a Loganhez hasonlította a projektet. Ebben a 2017-es sikerfilmben ugyebár a már visszavonult hősök megtört, megöregedett verzióit kaptuk, akik csak kényszerből hagyták el otthonukat, hogy kisegíthessenek egy ifjú mutánst. A film lezárta az akkori X-Men filmek éveken át szőtt történetét, de azok is átérezhették a drámát, akik még egyet sem láttak a korábbi részekből. Nagyjából ez lenne a cél a Rick Grimes film esetében is.

"Ricknek megvan a saját múltja, ami vele lesz a továbbiakban is, ez a karakter szervez része, de látni fogunk egy merőben újfajta Ricket is. Az új közönség azt érzi majd, hogy meg akarja ismerni a múltját, mi pedig, akik ismerjük őt, felismerjük majd azokat a dolgokat a múltból, amelyek nyomást helyeznek rá. Mind a kézféle közösséget be kell vonnod, ezt próbáljuk megtenni a sorozatok esetében is."

- mondta Scott Gimple. Az új mozi tehát a korábbi főszereplőt állítja középpontba. Rick és Anne (korábbi nevén Jadis) kalandjait követhetjük majd a filmben, ami a 9. évad 5. része után veszi fel a fonalat, amikor is kettejüket bedugták egy helikopterbe és elszállították az apokalipszis utáni világ egy másik sarkába. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi lesz ebből, de ha csak fele olyan jó lesz a film, mint a Logan volt, akkor rendben leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)