Hirdetés

A The Walking Dead is ott lesz az online Comic-Conon

|

A digitális San Diego Comic-Conról sem hiányozhatnak a zombik, a The Walking Dead készítőinek lesz mit mondania.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt ellehetetlenítődött a legtöbb nagy rendezvény, és ez alól természetesen a világ legnagyobb képregényes bulija, a Hollywood számára is fontos San Diego Comic-Con sem volt kivétel. A rendezvény szervezői április közepén jelentették be a nehéz döntést, amely kapcsán elmélkedtünk kicsit, hogy mi lenne, ha online Comic-Con lenne belőle. Nem csupán mi, az illetékesek is erre a következtetésre jutottak, így nemrég bejelentették, hogy július 22-től 26-ig megtartják a Comic-Con@Home nevű virtuális eseményt különböző panelekkel és prezentációkkal. 

Hirdetés

A részletes program egyelőre még nem érhető el, de az AMC már bejelentette, hogy milyen virtuális előadásokkal készül. Az egyik kiemelt tartalmuk a The Walking Dead lesz, a fókuszban a 10. évad fináléjával: a panelt Chris Hardwick (Talking Dead) moderálja majd, és az alkotók mellett részt vesz rajta Norman Reedus, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan és mások is. 

Nem maradhat ki a Fear the Walking Dead sem, a közelgő hatodik szezonnal foglalkoznak majd, amelyet várhatóan még idén láthatnak a rajongók. Szintén Hardwick moderálásában, szintén a készítőkkel és szereplőkkel kerül majd kivesézésre a folytatás. Ugyanez mondható el a The Walking Dead univerzumot bővítő harmadik sorozat, a World Beyond kapcsán is.

Végül megkapja a maga rivaldafényét a NOS4A2 is, amelynek második évada június 21-én debütált és augusztus 23-ig tart majd. Az Entertainment Weekly munkatársa, Clark Collis beszélget róla a showrunnerrel (Jami O'Brien), executive producerrel (Joe Hill) és az egyik szereplővel, Zachary Quintóval (Star Trek, Amerikai Horror Story, Hősök). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)