Hirdetés

A The Walking Dead: World Beyond nagyon fontos lehet az egész zombis univerzumra nézve

|

A két évados sorozat elvileg betölt majd jó néhány lyukat a The Walking Dead világában.

Hirdetés

A képregény már egy ideje lezárult, ám az AMC által gondozott The Walking Dead világ előtt bizony még elég komoly jövő áll, még úgy is, hogy a 2010 óta futó fősorozat a tervek szerint a következő évaddal befejeződik.

Persze ez nem jelenti azt, hogy hiányolnunk kell majd a túlélőket és a zombikat, hiszen jelen állás szerint érkeznek még spin-offok, filmek is a jövőben, és a Fear the Walking Dead mellett a The Walking Dead: World Beyond is tartogat még izgalmakat.

Hirdetés

A mindössze két évadosra tervezett World Beyond első része már teljes egészében elérhető, viszont nem olyan sokára, egészen pontosan október 2-án elrajtol a második szezon is. Habár az alkotás önmagában is érdekes lehet bizonyos nézők számára, a helyzet az, hogy az egész The Walking Dead univerzum kapcsán is fontos a cselekmény.

A franchise kulcsembere, Scott Gimple elmondása szerint olyan sztorikat ismerhetünk majd meg a sorozatot nézve, amelyek kapcsolódnak a zombis világban történő, jóval nagyobb dolgokhoz.

A Talking Dead házigazdája, Chris Hardwick például egész egyszerűen a habarcshoz hasonlított a World Beyondot, ami talán nem a legkedvesebb dolog, de remekül jelzi, hogy miért is lehet fontos a sorozat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hardwick szerint ugyanis az alkotás tényleg betöm majd bizonyos lyukakat a történetben, így a nézők valószínűleg hasznos tudással gazdagodnak majd, ha adnak egy esélyt ennek a kalandnak is.

Az viszont már most biztosnak tűnik, hogy még a World Beyondból sem fog kiderülni, hova is tűnt a The Walking Dead központi figurája, Rick Grimes, aki saját mozifilmjére vár továbbra is (és az alkotók szerint megéri majd a várakozást az élmény, de ezt nagyon nehéz ennyi idő után elhinni).

Ti mennyire követitek még figyelemmel az AMC zombis sorozatait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)