Hirdetés

A The Witcher 2. szezonjában Ciri szüleit is láthatjuk majd

|

Egy szivárgásnak köszönhetően kiderült, hogy valószínűleg felbukkan még Cintra városa és Ciri családja.

Hirdetés

A Netflix keményen melózik a sikersorozata folytatásán, és a Vaják 2. évada sokkal ambiciózusabbnak tűnik, mint amilyen az első volt. A korábban is megbízhatónak bizonyult Redanian Intelligence értesülései szerint látni fogjuk az első szezonban lerombolt Cintra városát egy flashback jelenetben, aminek Duny és Pavetta, Ciri szülei is részesei lesznek.

Hivatalos információ ugyan ezt nem erősítette meg, de erre következtethetünk a tényből, hogy látták a karaktereket alakító Bart Edwards - Gaia Mondadori párost az Arborfield Studios díszletében.

Hirdetés

A színészek épp Ed Bazalgette-el dolgoztak, aki a második évad 5. és 8. részeit fogja rendezni, így már azt is kitalálhatjuk, hogy mikor bukkan majd fel a szülőpáros. A flashback jelenetét valószínűleg annak köszönhetjük, hogy a Vaják 2. évada komolyabb hangsúlyt fektet majd Ciri életére. Geralt és a lány Kaer Morhenbe utaznak, és a kalandjaik során belefutnak több, a regényekből és játékokból ismerős karakterbe is. 

A második évad forgatásait remélhetőleg márciusban fejezik majd be, de hogy a sorozat mikor debütálhat, az még így is kérdéses. A COVID-19 még mindent átrendezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)