Hirdetés

A The Witcher 3 legfőbb gonoszai is beköszönhetnek a Vaják második évadában

|

Bár a sorozat továbbra is a könyvek alapján készül, a továbbiakban olyan alakok bukkanhatnak fel, akiket a játékosok is jól ismerhetnek.

Hirdetés

A Netflix épp forgatja az óriási sikerű Vaják sorozat második évadát, ami akár már az idei év végén felkerülhet a streaming szolgáltató kínálatába. A Redanian Intelligence, ahogy az első évadnál is, úgy most is szórja az infókat, képeket a forgatásokról, az új fotókon pedig alighanem a Vadak (avagy a Wild Hunt) jelennek meg.

A Vadakat a könyveket ismerők a negyedik kötetből, a játékosok pedig a The Witcher 3-ból ismerhetik - a játéknak nem véletlenül volt Wild Hunt az alcíme.

Hirdetés

Azt nehéz megtippelni, hogy milyen szerepet szánnak nekik a sorozatban, miért lovagolnak a tengerparton, egyáltalán fontos lesz-e a felbukkanásuk, és ha igen, már a második évadban is nagy hangsúlyt kapnak, vagy majd csak később bontják ki a hozzájuk kapcsolódó történetszálat.

A készítők nemrég bejelentették, kiket válogattak egyebek mellett Dijkstra, Philippa, és Nenneke szerepére. Izgatottan várjuk az új szezont, addig meg lehet pótolni újra akár a könyveket, akár a játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)