Hirdetés

A Thor: Love and Thunder forgatásáról kikerült fényképeken feszít a kigyúrt Natalie Portman

|

Láthatóan felszedett magára némi izmot a szerep kedvéért a Thor pörölyét megöröklő Jane Fostert újra eljátszó színésznő.

Hirdetés

Amennyiben minden terv szerint alakul, 2022 május 6-án Taika Waititi rendezésében bemutatkozik a közönség előtt a Thor: Love and Thunder. A január óta ausztráliai helyszíneken forgó produkció egyik kulcsszereplője lesz Thor földi szerelme, az előző filmből kimaradt Jane Foster, aki ezúttal szintén szuperhőssé válik, méghozzá olyanná, aki Mjölnirt forgatja a harcban.

Hirdetés

A karaktert újfent eljátszó Natalie Portman intenzív edzésbe kezdett, hogy képregénybeli alteregójához hasonló formába hozza magát, ennek eredményét a forgatáson lőtt fotókon magunk is megszemlélhetjük, igaz, még csak távolról.

De nem ez az egyetlen érdekes felvétel, ami napvilágot látott. Egy rövid videón például minden valószínűség szerint azt sikerült megörökíteni, amint Jane Foster átalakul. Natalie Portman magasba emelt dublőrének rángatózása nyilván meggyőzőbben fest majd az utómunkát követően.

A feltételezett átalakulásra egyébként épp ott kerül sor, ahol Odin békésen meghalt Thor és Loki társaságában. Asgard korábbi királya előtt tisztelegve egy emlékmű magasodik most a tengerre néző szikla helyén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)