Hirdetés

A Thor: Love and Thunder forgatási képein Christian Bale már Gorr, az istenölő jelmezében látható

|

Egy ideje már tudjuk, hogy a Thor: Love and Thunderben Christian Bale lesz Gorr, pár lesifotósnak köszönhetően azonban már láthatjuk is őt az istenölőként.

Hirdetés

Május végén érkezett a hír, miszerint befejeződött a Thor: Love and Thunder forgatása. Pár utóforgatás azonban a legtöbb nagy hollywoodi film esetében bekalkulálható az ütemtervbe, a jelek szerint pedig ez a negyedik Thor mozi esetében sincs másképp.

Most ugyanis arról érkeztek hírek, hogy a forgatás Malibun újraindult, egészen pontosan a film főgonoszát, Gorrt alakító Christian Bale-lel vettek fel jeleneteket, ezt pedig pár lesifotó meg is örökítette.

Hirdetés

Tény, hogy az alábbi forgatási fotók nem túl jó minőségűek, de az efféle, suttyomban lőtt fényképek setében nem is várhatja el az ember azt, hogy hivatalos promókép minőségűek legyenek. Arra mindenesetre így is alkalmasak a fotók, hogy nagyjából belőjük, hogy is fog majd kinézni Gorr a Thor: Love and Thunderben.

A Thor: Love and Thunder a jelenlegi tervek szerint 2022. májusában érkezik meg a mozikba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)