Hirdetés

A Thor: Love and Thunderben is lesz színházas jelenet, nem gondolnád, ki alakítja itt Helát

|

Matt Damon, mint Loki? A Marvelnek ennél is hajmeresztőbb ötlete támadt, amit csak imádni lehet.

Hirdetés

A Thor: Ragnarök egyik legmókásabb jelenetében azt láthattuk, ahogy egy asgardi színtársulat előad egy darabot, amelyben Loki, Thor és Odin is szerepelnek. Nem kis nevek kapták meg ezeket a szerepeket, hiszen az Odint alakító asgardi színész nem más volt, mint Sam Neill, Lokit Matt Damon játszhatta el, Thor szerepe pedig Luke Hemsworthre jutott - ő ugyebár Chris Hemsworth (az "igazi" Thor) testvére.

A végtelenül mókás gegek a rajongók azonnal a szívükbe zárták, így nem túl meglepő, hogy a folytatásban, a 2022-re tervezett Thor: Love and Thunderben is kapni fogunk egy vicces színházi előadást.

Hirdetés

Az előző rész gárdája is úgy tűnik, vissza fog térni, forgatási képeken már felbukkant Loki jelmezben Matt Damon, illetve Luke Hemsworth is Thorként. Az asgardi színtársulat azonban a jelek szerint egy új színésznővel bővült, új darabjukban pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Thor: Ragnarök eseményeit dolgozzák majd fel, így pedig nem is kérdés, hogy a film főgonoszának, Odin eltitkolt lányának, Helának is szerepelnie kell az előadásban. 

Matt Damon, mint Loki

És Hela szerepel is, ráadásul nem is akárki kapta meg a "színésznő Hela" szerepét: Hollywood egyik legismertebb és legkeresettebb komikája, Melissa McCarthy lesz látható ebben a szerepben, erről már forgatási fotók is tanúbizonyságot tettek. Egyes sebtében lőtt forgatási képeken egyébként McCarthy férje is felbukkan, elég valószínű tehát, hogy ő sem marad ki a buliból.

Melissa McCarthy, mint Hela, és Luke Hemsworth, mint Thor.

2020 decemberében egyébként McCarthy és férje, Ben Falcone az alábbi mókás videóval "jelentkezett" a Marvelnél. Simán elképzelhető, hogy ekkor már megkapta a színésznő a fentebb említett szerepet, és erre játszottak rá a videóban, de azt is el tudjuk képzelni, hogy ez a felvétel tette világossá a rendező, Taika Waititi számára, ezt a poént nem szabad kihagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)