Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés a mozikban is pusztít

|

Megoszlanak a vélemények az új MCU filmmel kapcsolatban, de így is elég jól sikerült ahhoz, hogy becsalogassa a nézőket a mozitermekbe.

Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés vegyes eredménnyel szerepelt a kritikusoknál, de ez nem jelenti azt, hogy egy bukott filmről lenne szó. Épp ellenkezőleg: az MCU legújabb fejezete a mozikban 302 millió dollárt termelt globálisan, és ezzel a járványidőszak harmadik legsikeresebb nyitóhétvégéjét produkálta. Ha csak az idei évet nézzük, akkor a második helyen áll, csak a Doctor Strange az őrület multiverzumábannak sikerült megelőznie.

Hirdetés

A Disney nagyjából 150 millió dolláros nyitóhétvégére számított az USA-n kívül, ami össze is jött: 159 milliót hoztak össze a mennydörgés istenei, aminek köszönhetően a Disney újra elkönyvelhet egy daliás győzelmet. A film elkészítése 185 millió dollárba került, jó esély van rá, hogy még a forgalmazók, a mozik és a marketing által levont összegek után is nyereséggel sikerül majd zárni.

Egyébként összességében ez lett az MCU 11. legjobban nyitó filmje, 19%-kal jobb eredményt ért el, mint a Thor: Ragnarök.

Ti megnéztétek már Taika Waititi új Thor filmjét, vagy tervezitek egyáltalán?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)