Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés lenne az egyik legrosszabb Marvel film?

|

Taika Waititi új Thor filmje messze a Ragnarök mögött kullog, legalábbis a kritikusok értékelései szerint.

Hirdetés

Amikor Taika 2017-ben kijött a Thor: Ragnarökkel, akkor nem csak megmutatta, mit is lehet kihozni a karakterből a megfelelő környezetben, de átértelmezte a Marvel unvierzum lehetőségeit is. A film akkora sikert aratott, hogy a legmagasabbra értékelt MCU termékek közé került a Rotten Tomatoeson.

Ezek után mindenki arra számított, hogy egy hasonlóan merész és izgalmas filmet kapunk majd a Thor: Szerelem és mennydörgéssel, de úgy tűnik, hogy a siker nem lesz olyan hangos, mint az első nagy Taika Waititi varázslat esetében. Az új Thor film a hír írásának pillanatában 71 százalékon áll 143 értékelés után, ez pedig nem éppen az élvonal.

Hirdetés

Azért még senki ne szomorodjon el nagyon: a nézői számok még nem futottak be, de akárhogy is nézzük, a Szerelem és mennydörgés így a legrosszabbul értékelt MCU címek közé tartozik. A film egy lapra került a Vasember 2-vel (72%), a Hihetetlen Hulkkal (67%), és a Thor: Sötét világgal (66%).

A kritikusok szerint a Szerelem és mennydörgés egy sokkal kevésbé pörgős és kirobbanó kalandot hozott, mint a Ragnarok. A legjobb részei a karakterinterakciók voltak, de nem érdemes olyan izgalmakra számítani, mint az előző felvonásban. Csirke kicsit árnyaltabban látja a dolgokat, olvassátok el kritikáját

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)