Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök film szereplői virtuálisan akarnak pizzázni veled

|

Az April O'Neilt alakító Judith Hoag bejelentett egy Zoom eseményt, ahol a rajongókkal akarnak megemlékezni a kult klasszikus 30. születésnapjáról.

Hirdetés

Az 1990-es Tini Nindzsa Teknőcök film idén lesz 30. éves, ennek örömére pedig a stáb rengeteg programmal készült. Nyilván ezek mind a kukában végezték a koronavírus miatt, de a csapat így sem adja fel, és egy online eseményre gyúrnak gőzerővel. Judith Hoag, az April O'Neilt alakító színésznő már bejelentette, hogy Zoomon keresztül fognak pizzapartit tartani.

Hirdetés

A május 23-ra tervezett alkalmon összejönnek a főbb szereplők (Hoag nem részletezte, hogy kik) és leülnek egy kicsit a rajongókkal közösen amolyan konferencia-sztorizgatásra, kötetlen csevegésre és múltidézésre. Túl sok konkrétum nem hangzott el a bejelentő videóban, de Hoag felhívta a figyelmét a nézőknek arra, hogy figyeljék a jövőbeli értesítéseket a közelgő partival kapcsolatban.

Az eredeti Tini Nindzsa Teknőcök 1990. március 30-án jelent meg a mozikban. Korának egy kiemelkedő sikere lett, és bár azóta voltak próbálkozások a teknőccsapat megfilmesítésére, egyik későbbi filmet sem tartják annyira nagy becsben a rajongók, mint az elsőt. A közelgő esemény biztosan sokaknak lesz egy fontos alkalom. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)