Hirdetés

A Tom & Jerry szájjal a legjobb

|

Ismét zseniális anyagot gyártott a MayTree a cappella csapat, ezúttal a Tom & Jerry mesét dolgozták fel.

Hirdetés

Nem titok, a szerkesztőségben imádjuk a MayTree formáció munkásságát. Ha esetleg még nem találkoztatok velük, akkor nagyjából annyit kell róluk tudni, hogy egy kivételesen tehetséges a cappella csapat, általában videojátékok, híres filmek és sorozatok, valamint tech kütyük dallamait dolgozzák fel.

Korábban foglalkoztak már a GTA szériával, a Minecrafttel, híres filmstúdiókkal, különféle alkalmazásokkal, az iPhone hangokkal, valamint a Windows hangeffektjeivel is.

Hirdetés

Most pedig a Tom & Jerry került terítékre, ezúttal ráadásul nem csak gyerekkorunk rajzfilmjének főcímzenéjét dolgozták fel, hanem mélyebre mentek, és a soha véget nem érő macska-egér harc jellegzetes hanghatásait is leutánozták. 

Íme a végeredmény:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)