Hirdetés

A Top Gun: Maverick lehet Tom Cruise legjobban nyitó filmje

|

Úgy tűnik, hogy megérte folytatást készíteni az 1986-os Top Gunhoz.

Hirdetés

Már a Top Gun: Maverick első, kifejezetten pozitív kritikái is azt vetítették előre, hogy Joseph Kosinski nem csupán méltó folytatást csinált, de felül is múlta az eredeti Top Gunt, a sajtóvetítés pedig egyértelművé is tette ezt. Kritikánkat már írásos és videós formában is fogyaszthatjátok, amikből kiderül, hogy miért lehet a nézők kedvence a Maverick és miért érdemes minél nagyobb vásznon látni. De vajon a pozitív kritikusi visszhang és a film hype-faktora mire lesz elég a pénztáraknál?

Hirdetés

Nos, a The Hollywood Reporter jelentése szerint a mostani, az emlékezés napja (Memorial Day) nevű amerikai nemzeti ünnep miatt meghosszabbított hétvégén ugyanis a becslések szerint legalább 92 millió dollárral nyithat a film az Egyesült Államokban, de sokan úgy vélik, hogy akár a 125 milliót is elérheti a szám, hiszen 4732 mozivásznon vetítik majd. Korábban Tom Cruise egyetlen filmje sem kezdett még ilyen jól: az eddigi legerősebb nyitóhétvégét a Világok harca hozta számára 68 millió dollárral, és még a legutóbbi sikerfilmje, a Mission: Impossible - Utóhatás is csak 61,2 millióval indított. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Idén eddig csak a Robert Pattinson-féle Batmannek (134 millió dollár) és a Doctor Strange az őrület multiverzumábannak (187 millió dollár) sikerült 100 millió dollárnál többet keresnie az amerikai nyitóhétvégén, a Top Gun: Maverick lehet a harmadik a képzeletbeli ranglétrán.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)