Hirdetés

A Top Gun: Maverick nem volt rossz, de mennyivel jobb lehetett volna macskákkal?

|

A fenti kérdést nem mi tettük fel elsőként: OwlKitty azonban nemcsak felvetette az ötletet, de meg is valósította azt.

Hirdetés

Tom Cruise legutóbbi kalandja mindenkit meglepett a produkció minőségével, a koros akciósztár odaadásának pedig meglett a gyümölcse, ugyanis a Top Gun: Marverick hatalmasat ment világszerte. A film nemcsak azzal büszkélkedhet, hogy a kasszáknál összeszedett 1,5 milliárd dollárt, de a kritikusok elismerését is sikerült kivívnia.

Ettől függetlenül persze szívesen látnánk több cicát a Top Gunban, hiszen az internet egyik aranyszabálya, hogy minden jobb cuki macskákkal. De azt is megértjük, akik kutyákkal, nyuszikkal, tengerimalacokkal, papagájokkal, vagy más házi kedvencekkel pakolná tele a produkciót.

Hirdetés

OwlKitty is ezen a véleményen van, aki össze is dobott egy meggyőző kis trailert Tom Cruise-zal, és egy cicával a főszerepben. Ez a duó még nagyra vihetné a filmiparban, ezért aztán reméljük, hogy az esetleges folytatás rendezőjéhez és Cruise ügynökéhez is eljut a lenti videó.

OwlKittynek egyébként az a hobbija (és a csatornájának méretét elnézve a foglalkozása), hogy cicákat csempész ismert filmekbe. Ha tudni szeretnétek, hogy a fenti trailer például hogy készült, akkor nézzetek rá az alkotó csatornájára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)