Hirdetés

A Tőrbe ejtve 2 csapatában az Iron Fist és a Trónok harca egyik színésznője is

|

A Tőrbe ejtve 2 stáb csak növekszik, mi pedig még mindig nem tudjuk, pontosan, kinek mi lesz a szerepe.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint Jessica Henwick is erősíti majd a Tőrbe ejtve 2 (Knives Out 2) csapatát. A színésznő az elmúlt években kapott egy főszerepet az Iron Fist szériában, felbukkant a Star Wars: Az ébredő erőben, és a Trónok harcában is volt egy kisebb szerepe. 

A Tőrbe ejtve mellett egyébként a The Matrix 4-ben is kapott egy komolyabb szerepet, és The Gray Manben is felbukkan majd, szóval Jessica Henwick igencsak elfoglalt lesz mostanában.

Hirdetés

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy Henwick kit alakít majd, de ez annyira nem meglepő, tekintettel arra a mély hallgatásra, ami a Tőrbe ejtve 2 körül tapasztalható. Annyi biztos, hogy a Daniel Craig által játszott Benoit Blanc egy újabb gyilkos ügybe keveredik majd, és hogy a fő forgatási helyszín Görögországban lesz.

Craig és Henwick mellett egyébként a filmben még szerepel majd Kathryn Hahn, Dave Bautista, Leslie Odom Jr., Janelle Monáe, Kate Hudson, Edward Norton, valamint Madelyn Cline.

A Tőrbe ejtve 2 még nem kapott premierdátumot, de az egyik legjobban várt Netflix filmek között van. Reméljük, hogy a streamingóriás nem sokáig dugdossa már a projekt részleteit előlünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)