Hirdetés

A Totoro alkotói először készítenek számítógépes animációs filmet, mutatjuk az első képeket

|

A Studio Ghibli elszakad a hagyományos animációs technikáktól, de az első képek alapján új filmje is legalább annyira stílusos lesz, mint eddigi munkái.

Hirdetés

Akinek nem mond semmit a Totoro - A varázserdő titka, vagy a Chihiro Szellemországban (az először is azonnal pótolja ezeket a filmtörténeti mérföldköveket), annak valószínűleg a Studio Ghibli neve sem ismerős. Hayao Miyazaki vezetésével a cég szinte maradéktalanul olyan alkotásokat hozott létre, amelyek az animációs filmek magas művészetét képviselik - legújabb története elmeséléséhez új technikával próbálkozik.

Hirdetés

Az Aya to Majo (Aya és a boszorkány) egy olyan árva kislányról szól majd, aki mit sem tud arról, hogy egy boszorkány lánya, emiatt pedig meglehetősen különös eseményekbe keveredik. Az érdekes az egészben, hogy a hagyományos kézi rajzzal készült megoldások helyett ezúttal CG animáció segítségével keltik életre a különleges világot. Már meg is érkeztek az első képek, így ti is eldönthetitek, hogy tetszik-e az új irány:

Hayao Miyazaki felügyeli ugyan a munkálatokat, de a rendezői székbe fia, Goro ül, aki a 2011-es From up on Poppy Hill-lel már megmutatta, hogy nem esik kétségbe egy saját projekttől. Az Aya to Majo még idén megjelenik Japánban, azonban elkerüli a mozikat és az NHK televíziós műsorszolgáltató gondozásában érkezik a nézők elé. Hogy mikor számíthatunk nyugati megjelenésre, arról egyelőre nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)