Hirdetés

A Toy Story 5 egy meglepetésekkel teli folytatásnak ígérkezik

|

Sokan meglepődtek, hogy megint előrángatják a Toy Story franchise-t, de az alkotók nem aggódnak: rengeteg izgalmas ötletük van még.

Hirdetés

A Disney elnöke, Bob Iger februárban több izgalmas hírt is közölt: a Toy Story, a Jégvarázs és a Zootopia mind kapnak folytatásokat. Nem nehéz kitalálni, hogy egy franchise-t, aminek legutóbbi része 1 milliárd dollárt termelt, miért nem tesznek a fiókba, de a The Wrapnek adott interjújában a Pixar elnöke kifejtette a döntést.

Pete Docter (aki társírója volt a Toy Story 1-nek és 2-nek) szerint a Toy Story 5 nem feltétlenül egy olyan folytatás lesz, mint amire a nézők számítanak.

Hirdetés

Az interjúban elmesélte, hogy alapvetően sosem terveznek következő részeket. Az első Toy Story felépítése közben eszükbe sem jutott, hogy lesz Toy Story 2, és ugyan ez volt a helyzet a további felvonásokkal is. A 2019-es Toy Story 4-et sem úgy írták, hogy az előkészítsen egy folytatást, így bőven lesznek meglepetések.

"Szerintem senki sem számít arra, amire készülünk. Tervezünk pár nagyon menő dolgot, amit senki sem látott még."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ami a korábbi filmeket és a Pixar tervezési folyamatát illeti, Pete a következőt nyilatkozta:

"Mi csak össze akartunk rakni egy filmet. Miközben tart a folyamat, felfedezel dolgokat, váratlan aspektusokat, és ez az, amit igazán imádok a kreatív munkában. Ha pontosan tudnám, hogy hova tartok, amikor elkezdem összerakni a filmet, akkor nem is lenne igazán értelme megcsinálni. A felfedezések az út során jönnek."

Egyelőre nem tudni, hogy a Toy Story 5 mikor érkezik. A Disneynek van néhány dátuma lefoglalva (2025. június 13., 2026. március 6. és 2026. június 19.) melyekhez nincsenek filmek kötve, így könnyen lehet, hogy az egyik Woodyiék következő kalandját rejti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)