Hirdetés

A trailer láttán te is meg akarod majd nézni a Netflix egyik legcukibb sorozatának 2. évadát

|

A Sweet Tooth: Az agancsos fiú folytatása hamarosan felkerül a streamingplatformra.

Hirdetés

A Jeff Lemire által írt és rajzolt Sweet Tooth (nem összekeverendő a Twisted Metal karakterével) képregények alapján Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey produceri támogatásával készült nyolcrészes sorozatváltozat a Netflixre. A DC-alapanyag sztorija szerint egy posztapokaliptikus világban megjelennek az ember-állat hibridek és ilyen a főszereplő, az agancsos kisfiú, Gus is. 

A Sweet Tooth pozitív fogadtatásra talált, 2021 nyarán pedig jött is a hír, hogy a streamingszolgáltató berendelte a második évadot, így biztosítottá vált, hogy Gus és barátai visszatérnek. 

Hirdetés

Az újabb nyolc epizódot hozó második szezon április 27-től nézhető a Netflix műsorán, és - a képregény ismeretének hiányában - már találgatniuk sem kell a rajongóknak, hogy miképpen folytatódhatnak Gus (Christian Convery) kalandjai, hiszen megkaptuk az első előzetest is hozzá, rögtön magyar felirattal. Csodás tájak, érzelmes pillanatok, fegyveres összecsapások és a hőseinkre lesekeldő veszély: lesz minden, ami miatt szerethető és izgalmas lehet a folytatás is. 

Ti láttátok mára az első évadot? Ha igen, mi a véleményetek róla?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)