Hirdetés

A Transformers 7 két sztárral bővült alig egy évvel a premier előtt

|

A Rise of the Beasts egy hatalmas produkció lehet, mert nem elég, hogy eltolták a premiert, de még bővítik is a stábot.

Hirdetés

A Transfomers 7: Rise of the Beasts elvileg idén júniusban került volna mozikba, de az egész projektet eltolták 2023. június 9-re. Az extra idő úgy tűnik, hogy többre kellett, mint csak CGI finomítgatásra, mivel menet közben még új színészeket is összeszedett a csapat.

A Star Trek: Discovery, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, valamint a még idén érkező Vaják: A vér eredete sztárja, Michelle Yeoh, illetve a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag (és persze a Saturday Night Live) Pete Davidsonja egy-egy robotot fognak alakítani majd a produkcióban.

Ezeket az infókat maga a rendező Steven Caple Jr. osztotta meg Instagram oldalán.

Hirdetés

 A videón látható, ahogy a stáb keményen dolgozik a franchise következő nagy felvonásán.

A Transformers 7: Rise of the Beasts közvetlen folytatása lesz a 2018-as ŰrDongónak, ami több-kevesebb sikerrel, de felélesztette a széria iránti érdeklődést. Michael Bay CGI pornójából elege lett a közönségnek, és bár Travis Knight sem rakott le egy díjnyertes alkotást, egy kicsit sikerült megszerettetnie velünk újra a filmes univerzumot. Reméljük, hogy a Rise of the Beasts egy még sikeresebb felvonása lesz a régióta futó sorozatnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)