Hirdetés

A Trónok harca Éjkirályát eredetileg nem Arya Stark ölte volna meg

|

Maisie Williams nemrég elárulta, hogy az első tervek szerint teljesen másként alakult volna az utolsó Trónok harca évad egyik fontos jelenete.

Hirdetés

Trónok harcában Arya Starkot alakító Maisie Williams a The Hollywood Reporternek mesélt nemrég jövőbeli terveiről, és pár kulisszatitkot is elárult az HBO közkedvelt sorozatának a rajongók számára nem épp kielégítő lezárásáról. Elmondta például, hogy a közeljövőben a független filmezés irányába szeretne elindulni, és nagyon felnéz Robert Pattinsonra és Kristen Stewartra, akik sikerrel tovább tudtak lépni a hozzájuk nőtt karaktereken (nyilván az Alkonyat szériáról van szó), valami hasonlóra vágyik ő maga is.

Hirdetés

Értelemszerűen sok sikert kívánunk neki ehhez, de számunkra talán sokkal izgalmasabb a beszámolójának azon része, miszerint az eredeti tervek szerint nem is ő ölte volna meg a Trónok harca utolsó évadában az Éjkirályt. Maga Kit Harington árulta el neki, hogy a sorozat alkotói még a harmadik évad során elmondták, Jon Snow fogja megölni a kék rondaságot. 

Nos, most már mind tudjuk, hogy végül másképp alakult a dolog, Williams szerint pedig valószínűleg azért határozott így az írói gárda, mert túlzottan egyértelmű lett volna, ha tényleg Jon végez az Éjkirállyal. 

Nektek egyébként tetszett a végső megoldás, vagy jobban örültetek volna, hogy Jon teljesíti be így a végzetét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)