Hirdetés

A Trónok harca főszereplője is Nick Fury sorozatába készül

|

A Marvel-féle Secret Invasion az HBO sikersorozatából igazolhat magának újabb szereplőt.

Hirdetés

A Variety szerint Emilia Clarke (Trónok harca, Solo: Egy Star Wars-történet) már a tárgyalások végső szakaszában jár a Marvel Moziverzum Titkos invázió-sorozata, azaz a Disney+-ra érkező Secret Invasion kapcsán.

Daenerys ezzel olyan színészek mellé csatlakozhat, mint a Nick Furyt játszó Samuel L. Jackson, Talos, a skrull megformálója, Ben Mendelsohn, a One Night in Miamivel talán még inkább befutott Kingsley Ben-Adir, aki a főgonoszt játssza majd, valamint a frissen csatlakozott, A kedvencből és A koronából is ismert Olivia Colman.

Hirdetés

Arról természetesen semmi infó, hogy a négyszeres Emmy-jelölt Clarke kit formálhat meg a tavaly év végén bejelentett, a jelek szerint egyre tempósabban formálódó szériában, ami az alapanyagból kiindulva, valamint az eddigi híresztelések szerint is az alakváltó skrullok egy olyan csoportját követi majd nyomon, akik már évek óta a Földön rejtőzködnek.

Emilia Clarke a Trónok harcában (Game of Thrones, 2011-2019)

A Marvel Studios nem kommentálta a hírt, ahogy a színésznő képviselete sem. Ti viszont megtehetitek ezt lent, hozzászólás formájában! Ebben a cikkünkben listába szedtük, hogy egymáshoz viszonyítva mennyire is várjuk az MCU készülő sorozatait, de ha úgy kényelmesebb, akkor videós formában is elfogyaszthatjátok az összeállítást:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)