Hirdetés

A Trónok harca Hegyével kell megmérkőzniük egy új valóságshow szereplőinek

|

A világhírű erőemelő, Hafþór Júlíus Björnsson az HBO sorozata után sem akar elbúcsúzni a tévéképernyőtől.

Hirdetés

Izland, és talán az egész földkerekség legerősebb fia láthatóan élvezi a rivaldafényt, ami azóta vetül rá, hogy harmadikként beválogatták a Trónok harca rettegett Hegye, Ser Gregor Clegane szerepére. Mióta megismerte nevét a világ, feltűnt már tévéreklámban, erőemelésben világrekordot döntött, és serényen dolgozik újabb projektjein.

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek adott interjúja során utóbbiak közül kettőről is beszélt. Az egyik egy 2021 szeptemberében, Las Vegasban megrendezendő bokszmeccs azzal az Eddie Hall-lal, akinek rekordját a Thor becenevű emberhegy megdöntötte. Hall azt is felrótta neki, hogy egy edzőteremben hajtotta végre a mutatványt igazi verseny helyett.

De nem kettejük "cicaharca" az egyetlen esemény, amire Björnsson keményen edz, ugyanis a Spoke Studiosszal közösen egy olyan valóságshow forgatását készíti elő, amelyben elit atléták mérnék össze képességeiket vele erőt és kitartást igénylő kihívásokban. A stílszerűen Beat the Mountain címre keresztelt műsort állítása szerint igazi családi program lesz, amit életkortól függetlenül bárki élvezhet, ennél több részletet viszont egyelőre még nem kívánt megosztani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)