Hirdetés

A Trónok harca írója nem örül, hogy a sorozat lehagyta a könyveket

|

A sorozat indulásakor George R.R. Martin nem gondolta volna, hogy az HBO-s Trónok harca széria ennyire gyorsan beéri az addig megjelent regényeket.

Hirdetés

Már több, mint két éve, hogy véget ért az előző évtized egyik legmeghatározóbb tévésorozata, a George R. R. Martin regényei alapján készült HBO-s Trónok harca.

Az első néhány évadban az írók igyekeztek tartani magukat az eredeti történethez, ám nagyjából félúton elfogyott az alapanyag, ami érződött is a későbbi évadokon. Sokan úgy gondolják, hogy az utolsó szezon már szinte minden szempontból mellé ment, ám a könyvek eredeti szerzőjét nem ez zavarja a legjobban.

Hirdetés

Martin nemrég a PBS csatornán beszélt arról, hogy a tévésorozat hogyan hatott ki az életére és elárulta, hogy míg általában véve több pozitív élményt hozott neki az egész, mint negatívat, utólag már bánja, hogy nem sietett egy kicsit jobban a könyvekkel:

"Amikor elkezdődött a széria, akkor már négy könyv megjelent és az ötödik akkor készült el, amikor a sorozat adásba került. Öt könyvre elég lépéselőnyöm volt, és ezek ugye gigantikus könyvek, ahogy azt mindenki tudja. Sosem gondoltam volna, hogy utolérnek, de így lett. Utolértek, lehagytak, és ez egy kicsit furcsa volt, mert így a történet valamennyire más irányt vett."

Ugye arról már korábban is lehetett hallani, hogy Martin elárult néhány dolgot az íróknak (beleértve a befejezést is), de még ennek ellenére is biztos, hogy sok olyan húzása volt a sorozat készítőinek, amelyet a szerző másképp csinált volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sajnos a következő kötetnek (The Winds Of Winter) továbbra sincs biztos megjelenési dátuma, de nagyon reméljük, hogy lesz lehetőségünk megismerni Martin eredeti vízióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)