Hirdetés

A Trónok harca írója szerint a Sárkányok háza Viseryse jobb, mint amit ő elképzelt

|

George R. R. Martin úgy látja, Paddy Considine sokkal jobban formálja meg a karaktert, mint ahogy az az ő fejében élt.

Hirdetés

Rohamosan, újabb és újabb időbeli ugrásokkal halad előre a Sárkányok háza első évada, nincs már sok a fináléig. Ahogy Viseryst is egyre mélyebbre taszította betegsége, úgy vált nehezebbé az őt alakító színész, Paddy Considine számára a feladat, hogy eljátssza a Targaryen királyt.

George R. R. Martin úgy érzi, Considine minden képzeletét felülmúlta, és jobban tetszik neki a karakter a Sárkányok házában látható változata, mint az, amit ő papírra vetett - ezt a színész osztotta meg egy friss interjúban.

Hirdetés

Elmondta azt is, hogy kevésbé passzívnak akarta mutatni, mint ahogy a könyvek ábrázolták.

"Ami külön érdekes volt vele kapcsán, hogy nem mérgezte meg a hatalom. Csak békét akart. Azt szerette volna, hogy az emberek boldogok legyenek a végén, de ez gyengévé teszi. Mi tette volna őt hitelesebbé, ha diktátor lett volna? Vagy zsarnok? Az kielégítőbb lett volna? Ő nem ilyen."

- tette hozzá. 

Martin a blogján (vagy nemblogján) is méltatta a színészt, elmondta, szerinte Emmy-díjat érdemelne már pusztán a legutóbbi részért is. Dícsérte Ryan Condalt, Miguel Sapochnikot, és az egész stábot, de Viserys megformálóját külön kiemelte.

A Sárkányok háza első évadából még két rész van hátra, a finálét október 24-én láthatjuk. Ezt követően még három évadra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)