Hirdetés

A Trónok harca: Sárkányok háza második epizódját még többen nézték, mint a rekorddöntő elsőt

|

Az HBO fantasy sorozata nemhogy vesztett a nézettségéből, hanem sikerült fokoznia az érdeklődést.

Hirdetés

Az utóbbi hetek negatív eseményeinek fényében nagyon nagy szüksége van az HBO Max-nak a pozitív megítélésre, elvégre az előfizetők eltűnő tartalmakról, elkaszált projektekről és a streaming háttérbe szorulásáról értesültek a Warner Bros. Discovery új vezetőségének döntései miatt. A Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza azonban némi fellélegzést jelenthet a platform számára, hiszen az első részt csaknem 10 millióan követték figyelemmel, ami rekordot jelentett az HBO Max számára, a legújabb statisztikák alapján viszont a másodikat még ennél is többen látták. 

Az Entertainment Weekly beszámolója alapján az HBO hivatalos adatai szerint a Sárkányok háza második részét (amiben fontos szerepet kap Craghas Drahar, a Ráketető is) 10,2 millióan, azaz két százalékkal többen látták a bemutató napján, mint az elsőt.

Hirdetés

A sorozatnyitó epizód első heti teljesítménye egyébként 20 millió nézőre rúgott (amelynek hatására be is rendelték a 2. évadot), ez a szám pedig csak az Egyesült Államokban közel 25 millióra emelkedett azóta. Emellett a Sárkányok háza hatására az előfizetők visszatérnek az eredeti Trónok harca sorozathoz vagy éppen először nézik meg azt, mivel a nézettsége 30%-kal ugrott meg a múlt héten. 

A Sárkányok háza legutóbbi előzetese tartalmas harmadik epizódot ígér, így lehetséges, hogy folytatódik az előremenetel és még többen lesznek kíváncsiak a folytatásra. Ti köztük lesztek?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)