Hirdetés

A Trónok harca színésznőjével bővült az Obi-Wan Kenobi sorozat stábja

|

Ewan McGregor és Hayden Christensen után egy újabb név került fel a készülő Star Wars széria stáblistájára.

Hirdetés

Eddig csak azt tudhattuk biztosan a Lucasfilm bejelentései alapján, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozatban szerepelni fog a címszereplőt alakító Ewan McGregor, valamint visszatér az egykori Anakin Skywalker, illetve Darth Vader, Hayden Christensen is. Most viszont kiderült, hogy Indira Varma is részese lesz a Disney+-on érkező szériának. 

Varma neve leginkább az HBO-féle Trónok harca tévésorozat miatt lehet számotokra ismerős, itt ugyanis ő alakította Homok Ellariát, Oberyn szeretőjét. 

Hirdetés

Korábban az 1996-os Káma Szútrában, a 2005 és 2007 között futó Róma sorozatban, vagy épp a 2014-es Exodus: Istenek és királyok mozifilmben láthattátok a színésznőt. Legutóbbi szerepei a 2021-es Crisishez, és a 2020-ban indult For Life szériához köthetők. 

Indira Varma

Egyelőre semmit sem árultak el nekünk az illetékesek arról, hogy mit is alakít majd Varma az Obi-Wan Kenobi sorozatban, melynek forgatása elvileg idén tavasszal startolhat el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)