Hirdetés

George R. R. Martin tényleg megírta már A tűz és jég dala utolsó két kötetét?

|

A Trónok harca sorozat egyik színésze szerint az író már végzett a könyvekkel, de egyelőre nem adhatja ki azokat.

Hirdetés

A tűz és jég dala regénysorozat legelső darabja 1996-ban jelent meg, azonban a rajongók még mindig nem kapták meg a fantasy kaland lezárását. Egyelőre nem is tudni, mikor jelenhetnek meg az utolsó könyvek, pedig lehet, hogy Martin már rég elkészült velük.

Hirdetés

Az HBO sorozatának rajongói számára biztosan ismerősen cseng Ian McElhinney neve, hiszen több éven keresztül játszotta a szériában a legendás lovagot, Ser Barristan Selmyt. A színész nemrég részt vett a Szentpétervárban megrendezett EpicConon, ahol egészen érdekes nyilatkozatot tett a regények kapcsán. Fóliasisakot készítsen mindenki:

"Nem tudom, hogy ti többet tudtok-e erről, mint én, de nekem azt mondták, hogy George már megírta a hatodik és hetedik könyvet. Csak megállapodott Daviddel és Dannel, a sorozat showrunnereivel, hogy nem adja ki az utolsó két könyvet a széria befejeztéig."

Hivatalos megerősítést vagy cáfolatot nem kaptunk az elhangzottak kapcsán, de ha tényleg létezik ilyen egyezség, akkor könnyen lehet, hogy az elkövetkező hónapokban megkapjuk a The Winds of Winter, valamint A Dream of Spring köteteket, hiszen hamarosan véget ér az HBO sorozata.

Szerintetek elképzelhető, hogy tényleg csak a sorozat lezárására várnak a könyvekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)