Hirdetés

Watch Dogs, Far Cry és Rabbids filmek jöhetnek

|

Belehúzott a Ubisoft filmes részlege, újabb három játékukat szeretnék a mozikba küldeni. Köztük van a Watch Dogs is.

Hirdetés

Mivel a Splinter Cell és az Assassin’s Creed mozik egyelőre jó úton haladnak a megvalósítás felé, valamint a Ghost Recon filmet is kezelésbe veheti Michael Bay, ezért a Ubisoft minden jel szerint további megfilmesítendő projektek után keresgél. Mármint a saját háza táján, mert van ott még ötlet bőven.

A CineStar információi szerint a Ubisoft filmváltozatokra kiélezett részlege, a Ubisoft Motion Pictures a fent megemlített IP-k mellett most további három megfilmesítését tervezi. Az első és legígéretesebb alapanyag a Watch Dogs, a második a Uwe Boll által már egyszer meggyalázott Far Cry, míg a harmadik az őrült nyulakból álló Rabbids, amelyből mi leginkább egy animációt látnánk szívesen.

Ugyan konkrétumok nem láttak napvilágot, ennek ellenére ti mit szóltok az elképzeléshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)