Hirdetés

A vádak szerint Marilyn Manson éveken át bántalmazta a Westworld színésznőjét, kiadója azonnal szakított vele

|

Lemezkiadó nélkül maradt Marilyn Manson, miután Evan Rachel Wood testi és lelki bántalmazással vádolta meg őt.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán Evan Rachel Wood, akit talán a legtöbben a Westworld tévésorozat Dolores Abernathyjeként ismertek elég komoly vádakat hozott fel az énekes Marilyn Mansonnal szemben. Wood már korábban, 2016-ban beszélt arról Rolling Stone magazinnak, hogy erőszakoskodtak vele, de eddig nem nevezte meg bántalmazóját. Most viszont saját Instagram oldalán vádolta meg Mansont, majd részletesen is nyilatkozott a bántalmazásokról a Vanity Fairnek.

A színésznő tényleg belement a legmegrázóbb részletekbe is, elmesélt például, hogy többször el akarta hagyni Mansont, de a zenész ilyenkor azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Az egyik alkalommal, mikor egy ilyen eset után Wood visszatért hozzá, megkötözte nőt a fürdőben, majd megverte, és elektromos sokkal kínozta.

Hirdetés

Dan Cleary, Manson egyik munkatársa már tavaly szeptemberben írt arról, hogy a zenész milyen kegyetlenül bánt egykori párjával, de ekkor nem kapott nagy médiavisszhangot az ügy. Most viszont gyorsan felpörögtek az események: Manson lemezkiadója, a Loma Vista Recordings azonnal megszakított minden kapcsolatot a zenésszel, weboldalukról törölték a hozzá kapcsolódó anyagokat. Elvileg idén jelent volna meg náluk az új Marilyn Manson album, de az már bizonyos, hogy ebből nem lesz semmi.

Manson teljes mértékben tagadja a vádakat. Kiadott egy közleményt, amelyben arról írt, hogy eddigi összes partnerével konszenzuson alapult a kapcsolata, sosem tett semmi olyat, amibe aktuális párja ne egyezett volna bele. Szerint a most felhozott vádak eltorzítják a valóságot.

Érdemes megjegyezni, hogy Rose McGowan színésznő is megszólalt a vádakkal kapcsolatban (többek között ő indította el anno Harvey Weinstein miatt a #metoo mozgalmat), és elmondta, semmiféle hasonló esetről nem tud beszámolni abból az időszakból, mikor ő volt Marilyn Manson barátnője. Hozzáteszi ugyanakkor, hogy ez természetesen nem zárja ki azt, hogy Manson erőszakoskodott volna Wooddal, és nagyon büszke a színésznőre azért, mert nyilvánosság elé merte tárni az történteket. 

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)