Hirdetés

A Vaják és a Sandman rendezőivel erősít A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évada

|

Az Amazon megerősítette, hogy kik felelnek majd a következő szezonért.

Hirdetés

Az Amazon a világ összes pénzét ráköltötte A Gyűrűk Ura előzménysorozatra, de A hatalom gyűrűi nem lett túl acélos: megvan benne a potenciál, hogy hatalmas siker legyen, de ehhez az első évad kevésnek bizonyult. Arról nem is beszélve, hogy a hátrányból indult Sárkányok háza minden tekintetben lepipálta a szériát és a Théoden királyt alakító Bernard Hill is keményen beleállt. 

A vállalat persze nem adja fel, hiszen hosszútávra tervezett A Gyűrűk Ura sorozattal. Azt már tudjuk, hogy hét új színész is fel fog bukkanni a folytatásban, az egyikük viszont nem egy új szereplőt alakít majd, hanem egy távozó színész helyét veszi át: Sam Hazeldine érkezik Joseph Mawle helyére

Hirdetés

Az Amazon megerősítette azt is, hogy kiket köszönthetünk A hatalom gyűrűi 2. évadának rendezői között. Charlotte Brändström négy epizódért felel, illetve executive producerként is besegít, ő az előző szezonban két részt (Udûn, The Eye) jegyzett, és olyan sorozatokon is dolgozott, mint a Vaják, Az ember a Fellegvárban, az Outlander és Az elnök embere.

Louise Hooper és Sanaa Hamri pedig két-két epizódot kaptak: Hoopernek a Netflix-féle Sandman fináléját köszönhetik a nézők, valamint a Vaják 2. évadában is részt vett két fejezet erejéig (Dear Friend, Voleth Meir), míg Hamri referenciái között Az Idő Kerekét, az Empire-t, a Sherlock és Watsont találjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második szezonját jelenleg is forgatják az Egyesült Királyságban, de a premierről egyelőre semmit sem árult el az Amazon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)